Buat Duit Affiliate Susah. Nasib Baik Tiada Modal…..

Buat duit affiliate susah. Ya! memang susah. Ingat senang ke nak dapat duit affiliate ribu-ribu? Itu pun nasib baik hampir semua program affiliate TIADA modal. Anda hanya daftar dan promosi Link Affiliate. Nak promosi macam mana, cara apa pun terpulanglah asalkan tak langgar syarat dan etika ketika promosi link affiliate anda.

Sekali lagi admin nak tegaskan, INGAT SENANG ke buat duit affiliate ribu-ribu?

Memang buat duit affiliate susah jika TIADA ILMU pemasaran affiliate. Itu sahaja “point” yang anda mesti tahu. Walau sebanyak mana anda promosi link affiliate tetapi kalau tak kena cara atau cara tak sesuai memang SUSAH nak dapat komisen.

Kalau dapat komisen pun sekadar 1, 2, 3 jualan lepas tu senyap. Entah berapa bulan, berapa tahun pula boleh merasa duit komisen affiliate lagi.

Buat Duit Affiliate Lumayan, Percaya Tak?

Berdasarkan pengalaman admin sendiri, buat duit affiliate kena tengok produk atau niche yang sesuai. Tak semua program affiliate kita mampu promosi dalam satu masa dan tak semua program affiliate sesuai dengan kita.

Pilih 1 atau 2 sahaja program affiliate dahulu dan fokus. Bila dah cekap dengan satu-satu program affiliate, boleh anda cuba untuk promosi yang lain pula.

Mesti Baca:Ā Dua Cara Popular Bagaimana Blog Menjadi Sumber Pendapatan

Percaya tak buat duit affiliate LUMAYAN?

Kalau tanya admin, memang lumayan!

Tengok hasil jualan agen affiliate di atas. Gila ke apa top affiliate boleh buat jualan sampai 86k dalam masa 4 hari! YA 4 HARI SAHAJA!

Macam senang je agen-agen tersebut buat jualan 5 angka dalam masa 4 hari.

Cuba tanya diri anda, bilakah anda akan merasa buat duit affiliate 5 angka?

Esok? lusa, bulan depan? tahun depan? atau MUSTAHIL?

Kembali Kepada Realiti, Buat Duit Affiliate Susah!

Jangan terpedaya dengan gambar di atas. Mereka semua dah tahu cara buat duit affiliate yang tepat dan sesuai. Mereka tahu bagaimana cara nak promosi link affiliate dan mereka ada ILMU pemasaran affiliate.

Inilah yang anda perlu tahu. ILMU pemasaran.

Kalau tiada ilmu pemasaran affiliate memang menjadikan buat duit affiliate susah.

Pokoknya, belajar dan kuasai dahulu bagaimana nak promosi link affiliate kemudian anda boleh pasang angan-angan untuk dapat komisen affiliate 5 angka. Anda mesti boleh, percayalah šŸ™‚

Di mana Nak Cari Ilmu Pemasaran Affiliate Yang Terbukti?

Kalau nak belajar dengan admin, memang admin cabut lari dahulu. Sebabnya, admin pun masih belajar buat duit dengan affiliate dan tak mampu nak mengajar orang dengan ilmu yang tak seberapa.

Admin sangat mencadangkan anda belajar dengan “bekas Chef”.

Bagaimana beliau dahulu seorang chef, kemudian berhenti kerja seterusnya menceburi bidang affiliate sepenuh masa dan BERJAYA?

Mesti Baca: Cara Buat Duit Dengan Google Adsense

Tak perlu pergi jauh sampai luar negara, orangnya ada di Sabah sahaja šŸ™‚

Inilah orangnya!Ā Oswald Justin…….

Beliau memang pakar pemasaran affiliate dan sumber utama pendapatan beliau adalah daripada program affiliate.

Beliau sendiri telah menghasilkan berbagai-bagai Panduan Belajar Buat Duit AffiliateĀ seperti:

Buat Duit Affiliate

Buat Duit Affiliate

Buat Duit AffiliateKalau ditanya admin yang mana di antara panduan belajar buat duit affiliate yang berbaloi untuk anda ambil, terus-terang adminĀ cadangkan ——–>>>Ā Kejayaan Affiliate Pakej Upgrade (Panduan Affiliate Simple Tapi Power/Kejayaan Affiliate +Ā Panduan Reveal Funnel Case Study/Buat Duit Niche Kerjaya Graduan)

Admin tak janjikan bulan dan bintang untuk anda berjaya buat duit affiliate lumayan jika mendapatkan panduan belajar buat duit affiliate di atas.

Cuma, admin sangat mengenali KEHEBATAN Oswald Justin dalam bidang pemasaran affiliate tempatan dan antarabangsa. Admin sangat percaya beliau orang yang tepat untuk mengajar anda cara promosi affiliate yang betul.

Admin sendiri terlibat di dalam salah satu program affiliate tempatan bersama-sama Oswald Justin dan kami masing-masing telah menghasilkan jualan dan komisen berpuluh ribu.

Cuma, bezanya Oswald Justin lebih handal dan lebih pakar daripada admin dalam buat duit dengan affiliate ini šŸ™‚

Oklah, admin dah dedahkan rahsia buat duit affiliate lumayan. Sekarang hanya terpulang kepada anda, nak belajar ilmu pemasaran affiliate sebenar atau teruskan cara seperti sekarang.

Buat duit affiliate susah? Jawapannya ada dalam diri anda…..

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!