Menu

Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan

Bisnes aiskrim mudah dan untung lumayan yang mana kita tidak perlu berhenti kerja. Buat separuh masa saja dah boleh buat pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan.

Bagaimana dengan hanya bisnes aiskrim separuh masa boleh buat pendapatan sampingan yang lumayan?

Kos Sara Hidup Semakin Tinggi. Harap Gaji Saja Mana Cukup…

Sebab itu, kita kena pandai cari duit tambahan untuk menampung kos kenaikan sara hidup sekarang. Gaji RM3000 sebulan? Cukup ke? Nak tak nak kita mesti cari “side income“.. buat BISNES.. tapi bisnes apa nak buat dengan modal minimum, mudah diusahakan dan hasil lumayan?

Ya.. salah satunya Bisnes Aiskrim….. mengapa buat bisnes aiskrim?

  • Tidak memerlukan modal yang besar
  • Tidak memerlukan kepakaran atau skill yang tinggi
  • Tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh masa anda sekarang (part time je..)
  • Margin untung yang tinggi
  • Hanya bunyikan loceng dan tanya nak aiskrim yang mana

Semudah itu saja buat bisnes aiskrim ni.. tapi dalam mudahnya ramai lagi yang bertanya itu.. ini…

“Orang kata nak berniaga kena ada ilmu. Kalau tak ada memang lambat sikit nak berjaya. Dekat mana nak tahu ilmu bisnes aiskrim ni?”

“Jadimacam bangla pulak. Pergi round dekat taman permainan. Buatnya jiran aku nampak, malunya…”

“Untung ke bisnes aiskrim ni? Nak jual dekat mana? Macam mana boleh dapat sampai RM5k sebulan tu? Mesti margin dia besar…”

“Nak jual aiskrim. Mesti kena tahu resepi. Cara buatnya, mana nak dapat semua resepi tu?… ais krim Malaysia 20 sen tahu lah aku buat..”

“Daripada segi cerita, memang minat dah ni… tapi apa langkah pertamanya? Macam mana nak mula? Nak kena buat apa dulu?… arghhh….”

“Berapa modal bisnes ais krim ni? … Apa barang kena beli? Guna mesin apa? Bagaimana cara prosesnya?”

Dah.. cukuplah tanya macam-macam.. semua soalan yang kita tanya ni dah terjawab dalam ebook Panduan Jana RM5k Sebulan Secara Part-time Dengan Bisnes Aiskrim

Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan

Apakah Isi Kandungan Ebook Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan Ini?

  • Panduan ini ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri. Ebook ini khusus untuk mereka yang ingin tambah pendapatan sampingan dengan bisnes aiskrim.
  • Komponen-komponen yang dikupas dalam ebook ini meliputi resepi rahsia produk aiskrim, cara pemasaran bisnes aiskrim, pengurusan, & operasi untuk bisnes aiskrim sahaja.
  • Ada 54 m/s. Disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar untuk memudahkan pemahaman bagaimana memulakan bisnes aiskrim secara part time tanpa menggangu kerja anda.

Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan

Ok… dalam ebook Panduan Jana RM5k Sebulan Secara Part-time Dengan Bisnes Aiskrim ini secara amnya anda akan dapat perkara-perkara berikut:

Bahagian Pendahuluan

Pada bahagian pendahuluan, anda akan mendapat info tentang potensi bisnes aiskrim ini dengan lebih jelas supaya anda nampak yang model bisnes aiskrim ini memang boleh pergi jauh.

Bahagian ini juga penting, agar anda nampak hala tuju bisnes aiskrim. Ia lebih kepada mencipta mindset mencari peluang.

Bab 1: Jom Bisnes Aiskrim

Dalam bab ini, baca lebih terperinci tentang peluang bisnes aiskrim ni tanpa perlu tiru apa yang orang lain buat? rahsia besar ni..

Dalam bab itu juga diterangkan 5 keajaiban bisnes aiskrim. Di mana kelebihan ini, jarang sekali ada pada produk lain. Anda akan garu kepala lepas tahu keajaiban ini. Rahsia besar lagi 🙂

Baca juga daripada segi margin keuntungan, modal permulaan dan apakah kemahiran buat bisnes aiskrim ni? Hanya yang dah tahu akan tersenyum lebar. Confirm!

Bab 2: Bagaimana Menjana RM5k Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim Secara Part-time?

Bab ini PALING PENTING dalam ebook ni. Dengan tahu rahsia bab ini, anda tak perlu tebal muka bunyikan loceng sambil tunggung motor untuk jual aiskrim!

Tak perlu malu lagi jual aiskrim selepas baca bab ini 🙂

Dengan tahu lubuk ini, anda boleh ‘jual’ sebanyak 1000 kon aiskrim dalam masa 2-3 jam sahaja. Cepat habis hati senang poket penuh..

Anda akan sedar betapa Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan dalam bab ini..

Bab 3: Apa Persiapan Memulakan Bisnes Aiskrim?

Lubuk dah tahu pun tak guna kalau tak tahu cara buat persiapan. Dah lah ais krim ni cepat cair.

Apa peralatan yang diperlukan? Sebelum proses? Semasa kerja operasi dijalankan? Bab ini kita perlu tahu agar kita tidak kelam-kabut nanti.
Semuanya ada saya ceritakan dalam bab ini. Ada gambar. Insyaallah, mudah faham.

Bab 4: Rahsia Pemprosesan Aiskrim

Apa resepi buat aiskrim sedap? Apa bahan-bahan yang diperlukan? Bagaimana nak buat ais krim di rumah anda sendiri? Bagaimana cara pemprosesannya?

Anda kena belajar ilmu ni, barulah jimat. Barulah boleh dapat margin tinggi. Kalau anda ambil dekat suplier, sebenarnya suplier yang untung banyak.

Jangan risau, dalam bab ini baca dengan terperinci apa bahan masakan dalam bentuk gambar. Agar anda boleh beli sendiri di kedai runcit. Lengkap dengan jenama apa nak cari tu.

Paling best dalam bab ni. Anda boleh buat aiskrim perisa anda sendiri. Air tangan anda sendiri. Power tu!

Bab 4.1: Carta Alir Pemprosesan Aiskrim

Dengan carta alir ni, ia memudahkan anda nampak apa yang perlu didahulukan. Apa yang perlu dikemudiankan.

Jadi.. tak payah pening-pening kepala mana nak buat dulu. Ikut je carta alir proses buat aiskrim ni.

Bab 5: Info Asas Tentang Aiskrim

Dalam bab ini anda akan tahu ada berapa jenis aiskrim di Malaysia? Apa yang membezakan jenis-jenis aiskrim ni?

Kenapa aiskrim jenis A lebih murah berbanding jenis B? Kenapa aiskrim yang kita beli dekat supermarket cepat cair?

Aiskrim yang bagaimana yang dikatakan mesra pengguna?

Kuasai semua teknik ini supaya anda tahu bercakap dengan pelanggan apabila ditanya nanti 🙂

Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan

Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan

Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan

Berapa Harga Untuk Mendapatkan Ebook Panduan Jana RM5k Sebulan Secara Part-time Dengan Bisnes Aiskrim Ini?

Harga cuma RM250 sahaja….

Mahal…..???

Berapa anda mampu laburkan untuk Panduan Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan ni?

Oklah.. dalam masa terhad sahaja harga ditawarkan cuma RM60 sahaja..

Harga ini akan naik bila-bila masa saja jika kouta mencukupi. Ya.. ada kouta.. supaya anda tak ramai saingan betul tak?

Nanti dulu…..

Jika anda mendapatkan Ebook Panduan Jana RM5k Sebulan Secara Part-time Dengan Bisnes Aiskrim ini melalui “Blog Carian Semasa” ada BONUS MENARIK untuk anda!

Ebook 40 Cara Buat Duit Dari Rumah iaitu sebuah panduan yang memberikan 40 idea untuk anda mulakan perniagaan dari rumah. Pasti memberikan anda idea memulakan bisnes sendiri di samping buat bisnes aiskrim ni 🙂

Untuk dapatkan bonus ini anda perlu lakukan tempahan ebook Panduan Jana RM5k Sebulan Secara Part-time Dengan Bisnes Aiskrim dengan mendaftar EMAIL dan NAMA anda di bawah.

 

Selepas anda tempah ebook Ebook Panduan Jana RM5k Sebulan Secara Part-time Dengan Bisnes Aiskrim anda hanya perlu balas email daripada Blog Carian Semasa dengan BUKTI BAYARAN untuk “claim” bonus Ebook 40 Cara Buat Duit Dari Rumah

Kini… semua orang boleh buat Bisnes Aiskrim Mudah Dan Untung Lumayan. tak perlu berhenti kerja ok.. part time cukup 🙂

 

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!