eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online

Anda ada buat bisnes online atau baru nak cuba buat bisnes online? Seminar eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online memang tak patut dilepaskan. Serius rugi siapa tak pergi kerana anda akan jumpa secara berdepan dengan penceramah yang pakar dalam dunia perniagaan online.eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online

eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online Masa Depan

eNTERWIP : Pelajari Busines Secara Online Dari Yang Pakar

Jemputan untuk Usahawan Online masa hadapan

Onlinepreneurs, Panggilan Baharu Buat Kita!

Bahawasanya kita adalah usahawan online yang sudah bersedia untuk maju ke hadapan dan merangkul peluang berteraskan penguasaan jenama, keupayaan teknologi dan peluang niaga yang dinamik sebagai landasan utama perkembangan perniagaan.

“Onlinepreneurs” Masa Hadapan

Selaras dengan usaha kerajaan memperkasa ekonomi bumiputera seperti yang dicadangkan dalam Rancangan Malaysia Ke-11, inisiatif eNTERWIP adalah platform mampan yang terbaik dalam usahanya untuk menangani jurang maklumat untuk usahawan. Ia akan dapat membantu usahawan melonjakkan usahaniaga mereka melalui maklumat perniagaan pintar, strategi penjenamaan yang berkesan dan seiring dengan penggunaan teknologi yang tepat.

Rujuk Laman Rasmi eNTERWIP

Dan…. anda ramai kawan Facebook yang biasa berhubung secara maya macam dah lama kawan. Nah…! inilah masanya anda berjumpa mereka dan kenal dengan lebih rapat lagi.

Harga tiket untuk masuk seminar eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online cuma RM20 sahaja! Mana nak dapat harga tiket semurah ini untuk seminar usahawan online terbesar yang menggabungkan barisan penceramah pakar dalam bisnes internet!

Hadir eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online bukan sekadar anda dengar penceramah membebel di atas pentas tapi anda dapat belajar secara terus bidang yang anda minat dengan barisan mentor yang boleh anda pilih. 

  • Pemasaran Email
  • Facebook Ads
  • Google Ads
  • Copywriting
  • Dropship
  • Instagram
  • Forum Online
Siapakah Mentor Terlibat Dalam eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online? 

eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online berjaya menghimpunkan nama-nama besar dalam dunia bisnes online di Malaysia. Mereka adalah mentor yang tepat untuk anda mengenali dunia perniagaan internet dan cuba belajar sesuatu daripada perkongsian mereka untuk anda bermula sebagai usahawan online pada masa depan. Barisan mentor terlibat seperti Irfan Khairi, Jamal Sifu Fb Ads, Muaz Hadi, Zeo Unic, Wan Mus Sifu Google Ads, Gero Azrul, Malek MB dan ramai lagi. Rujuk Laman Rasmi eNTERWIP

entrwip

Masih Ada Lagi Kekosongan Tempat  eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online?

Kalau dah terlepas tarikh pendataran eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online memang tak boleh buat apa lagi. Apa pun cuba berhubung dengan pihak terbabit jika masih ada kekosongan tempat. Pendaftaran eNTERWIP

Jika pendaftaran online dah tutup jangan bimbang… boleh walk-in. Jadi TIADA alasan untuk tak pergi betul tak?

Kalau tak sempat datang tahun ni cuba datang tahun depan. Harap eNTERWIP Konvensyen Usahawan Online ni jadi acara tahunan 🙂

Masukkan NAMA dan EMAIL di bawah untuk Tips Buat Duit Online, Informasi Semasa dan Info Kerjaya

Leave a Reply

error: Content is protected !!