Video Izara Aishah Belanja…….. Pehhhh… Berdarah Hidung Kambing…..

Mula-mula admin tak perasan pun tersebar video Izara Aishah belanja barang baik ni tapi bila baca di facebook ramai yang komen dan post pasal ni baru admin tahu….

Admin tanya isteri apa cerita maklumlah admin sejak berjinak-jinak ke arah masjid ni tak berapa layan dah benda bukan-bukan ni….

Isteri pun tunjuk video Izara Aishah belanja barang baik…..

Pehhhhhh…………… berdarah hidung 🙂

Ok dah cukup….. nanti admin pula berdarah hidung dibelasah isteri kesayangan admin sebab tengok video tak senonoh ni.

Mana Link Video Izara Aishah Belanja Barang Baik?

Nah admin bagi Klik Sini

Nanti share kat orang ramai ok…

Benda best jangan simpan sorang…

Pakat kongsi barulah hidup aman sejahtera….

Video Izara Aishah

Admin Tipu???!!! Mana Link Video Izara Aishah Tu……….

Kepala hotak kau berjambul!

Admin tak nak share benda yang mengaibkan orang…

Nak cari sendiri ok 🙂

Video Izara Aishah Belanja…….. Ish… Cerita Lamalah……

Itu cerita lama masa zaman jahiliah. Sekarang dia budak baik dah.

Orang pun satu sebar video Izara Aisyah yang mengaibkan begitu kenapa? Yang dah lepas sudahlah. Kalau orang buka aib isteri, anak, adik beradik kita apa rasa betul tak?

Mesti Baca: Menulis Kerana Duit Dengan Blog? Boleh Ke….???

Izara – atau nama sebenarnya Izara Aishah Hisham – berkata klip video berdurasi kira-kira tiga saat itu muncul kali pertama dalam kumpulan sembang WhatsApp pada Sabtu lalu.

Melalui Twitter, Izara, 24, berkata dia mengambil tanggungjawab atas kecuaian berkenaan walaupun mengakui berasa aib serta sedih apabila ia tersebar.

Zaman muda biasalah… semua orang ada kesilapan tapi tal perlu ungkit cerita lama tambah pula yang mengaibkan peribadi dan keluarga.

Izara Aisyah pun dah nak kahwin. Apa perasaan bakal suami, ibu bapa dan bakal mertua dia betul tak?

Ok siapa yang dah tengok Video Izara Aishah tu cukuplah tak payah download ok 🙂

Tutup cerita lama tu…

Leave a Reply

error: Content is protected !!