Menu

Beli Lenovo Menang Hadiah Lebih RM30 Ribu

Pengeluar telefon pintar terkenal, LENOVO Technology Sdn Bhd menawarkan hadiah bernilai sehingga RM33,888 ke atas jika anda beli Lenovo sepanjang berlangsungnya kempen #KamKaiPoHei sempena Tahun Baharu Cina 2017.

Pengurus Lenovo Malaysia, Lydia Foo Mun Yee berkata, promosi kempen #KamKaiPoHei sedang berjalan dan akan berakhir pada 05 Februari 2017 dengan mana-mana pembelian telefon pintar Lenovo atau Moto di kedai terpilih seluruh negara.

beli lenovo

Promosi Lenovo #KamKaiPohHei adalah sebahagian daripada usaha Lenovo menghargai pelanggan dan meraikan permulaan tahun baru 2017.

Syaratnya beli Lenovo untuk mengambil bahagian dalam pertandingan dan cabutan bertuah seterusnya berpeluang membawa pulang hadiah-hadiah menarik.

Selain itu, LENOVO Technology Sdn Bhd juga menganjurkan pertandingan Tongue Twister, yang memberi peluang kepada 10 pemenang untuk membawa pulang Lenovo baru A6600 Plus bernilai RM479 – Sumber

Peminat telefon Lenovo jangan lepaskan peluang keemasan ini. Mudah saja. Beli Lenovo di kedai terpilih seluruh negara dan layak sertai peraduan ini. Kempen akan berakhir pada 05 Februari 2017.

Artikel Pilihan: Cara Mengenali Minyak Masak Kitar Semula

Leave a Reply

error: Content is protected !!