Bisnes Shopee: Cara Buat 4 Angka Berniaga Di Shopee

Biasa dengar Shopee atau pernah beli barang di Shopee? Apa kata anda pula cuba berniaga di Shopee pula. Tak tahu cara? Jangan risau kerana anda akan dibongkarkan cara mudah bisnes Shopee sekejap lagi. Teruskan pembacaan.

Apa yang paling menarik di Shopee?

Pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 21 juta orang sebulan!.. Iaitu kira-kira 700,000 orang sehari!

Nampak peluang jika anda berniaga di Shopee? zaman sekarang orang suka membeli secara online, inilah masanya rebut peluang!

Bisnes Shopee: Cara Buat 4 Angka Berniaga Di Shopee

Bisnes Shopee: Cara Buat 4 Angka Berniaga Di Shopee

Jangan buang masa lagi, baca panjang-panjang tetapi anda sudah tidak sabar nak bisnes Shopee betul tak?

Ini yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan di Shopee iaitu sebuah panduan dalam bentuk EBOOK (format PDF).

EBOOK BISNES SHOPEE

Dalam ebook panduan ini, ditulis dengan lengkap langkah demi langkah, dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada nak pos barang kepada pembeli!

Memang complete!

Antara perkara-perkara penting yang terdapat dalam ebook ini ialah:

  • Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! anda ditunjukkan cara kedua-duanya!.
  • Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, ada share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan!
  • Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya diterangkan dalam bab mengurus order!
  • Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, di sini ada share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!
  • Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!
  • Anda masih tiada produk untuk dijual? juga dikongsikan 5 pihak yang boleh anda “usha” untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!
  • Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga dikongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!
  • Apa yang lebih menarik! anda dikongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!
  • Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA bagaimana mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! 🙂

Ada 3 buah ebook PERCUMA juga diberikan dalam panduan ebook Bisnes Shopee ini.

Baca lebih lanjut atau tak nak buang masa lagi nak beli terus ebook Panduan Bisnes Shopee ini?

Masuk EMAIL dan NAMA di bawah sekarang untuk saya hantarkan detail pembelian ebook BISNES SHOPEE ini.

Bila lagi nak mulakan Bisnes Shopee? inilah masanya! MALAS NAK TUNGGU LAGI? TERUS BELI EBOOK SEKARANG

Artikel berkaitan: Jom Bisnes Air Balang! Modal Rendah Untung Lumayan

Leave a Reply

error: Content is protected !!