Menu

Buat Duit Online Dengan Affiliate 5 Angka Dalam 2 Bulan

Buat duit online dengan affiliate jika “dikerjakan” dengan betul boleh mendatangkan hasil yang lumayan. Dalam masa 2 bulan ini, admin berjaya meraih komisen affiliate mencecah 5 angka.

Nampak mudah, hasil lumayan buat duit online dengan affiliate ini tetapi untuk mendapatkannya tidak semudah berkata-kata. Semuanya hasil daripada pengalaman.

Sejak 2009 lagi admin sudah mula berjinak-jinak mencari pendapatan sampingan secara online. Sehingga kini, admin tidak pernah memiliki produk sendiri untuk dijual di internet. Semua hasil pendapatan online adalah dengan menjual produk orang lain.

Buat Duit Affiliate

Mesti Baca: Dua Cara Popular Bagaimana Blog Menjadi Sumber Pendapatan

Ya! tanpa produk sendiri pun kita boleh meraih pendapatan lumayan di internet. Bagaimana? seperti yang dikatakan di awal tadi, buat duit online dengan affiliate.

Dengan menjadi seorang agen affiliate juga kita boleh buat duit di internet lumayan. Daftar percuma mana-mana program affiliate, dapat link khas dan mulakan kerja-kerja promosi dengan cara yang anda tahu. Sebagai contoh promosi di:

  • Menulis artikel di Blog
  • Forum
  • Facebook/Page
  • Mailing List
  • Whatsapp/Telegram

Ini contoh sahaja, mungkin ada banyak lagi saluran untuk promosi Link Affiliate anda. Setiap jualan terhasil anda akan diberi kebiasaannya 50% komisen daripada nilai jualan.

Jangan berhenti! ramai yang kecewa buat duit online dengan affiliate. Hasil yang diperolehi tidak setimpal dengan kerja keras promosi atau TIADA hasil langsung.

Buat Duit Online Dengan Affiliate

Kena lihat di mana silapnya. Admin sendiri pun kadang-kadang dapat hasil yang tidak seperti diharapkan. Kaji semula, belajar dan terus belajar. Lihat cara orang lain, amalkan. Jangan ketinggalan mencuba sesuatu yang baru.

Jangan malu bertanya dan jika ada duit lebih beli Panduan Buat Duit Online Dengan Affiliate yang dihasilkan oleh mereka yang telah berjaya buat duit affiliate.

Sebagai contoh, ebook “Kejayaan Affiliate” yang dihasilkan bekas chef yang kini usahawan online sepenuh masa yang menfokuskan kepada bisnes affiliate sebagai sumber pendapatan utama.

Ebook “Kejayaan Affiliate” memang panduan serba lengkap untuk belajar buat duit online dengan affiliate.

Sesuai sangat jika anda masih baru dan berminat nak buat duit online. Segalanya diterangkan dengan lengkap daripada proses mendaftar affiliate sehingga cara promosi affliate berkesan untuk mendapatkan komisen lumayan.

Admin sangat mencadangkan anda beli, baca dan amalkan isi kandungan “Kejayaan Affiliate” jika nak buat online lumayan macam admin 🙂

TIADA jalan mudah berjaya buat duit online dengan affiliate. Hanya dengan belajar dan pengalaman anda sendiri akan “memandu” perjalanan anda untuk buat duit online lumayan pada masa hadapan.

Nak buat duit online dengan affiliate secara lumayan? Tidak Mudah Tetapi Tidak Mustahil!

Leave a Reply

error: Content is protected !!