Menu

Dasar Privasi

Blog Carian Semasa memandang serius sebarang aktiviti pengumpulan maklumat peribadi pengunjung blog ini dan menggunakan data yang diperolehi oleh kami.

Oleh kerana itu, kami amat melindungi data pengunjung blog kami yang berdaftar secara sah melalui email pada ruangan yang terdapat di dalam blog ini.

Blog Carian Semasa hanya menggunakan data email yang didaftarkan pengunjung untuk hal berkaitan sahaja serta tidak menyalahi undang-undang dan pengunjung blog boleh pada bila-bila masa berdaftar keluar (unsubscribe)  sebagai pendaftar sah di blog ini jika tidak menyukai hebahan berita yang disebararkan melalui email.

Perlindungan Maklumat Peribadi Anda

Blog Carian Semasa berusaha sedaya upaya menjaga kepentingan pengunjung blog berdaftar dengan:

  • Menghadkan akses kepada maklumat email pengunjung
  • Mengemaskini sistem keselamatan blog supaya sebarang akses daripada luar kepada data pengunjung blog kami menjadi terhad

Pindaan Dasar Privasi Blog Carian Semasa

Sebarang pindaan dasar privasi blog Carian Semasa akan dihebahkan melalui blog ini atau melalui email kepada pegunjung berdaftar.

Aduan Pelanggaran Dasar Privasi Blog Carian Semasa

Jika pada bila-bila masa terdapat ketidakpuasan hati terhadap dasar privasi blog Carian Semasa anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa melalui admin@carianmaklumatsemasa.com 

error: Content is protected !!