Menu

Milik Siapakah Kad Pengenalan Muhammad Sajjad? Bagai Berkurun Lama Kesepian..

Jika disebut Muhammad Sajjad Bin Kamaruz zaman mungkin ada yang tidak tahu siapa gerangannya. Kalau disebut Sajat atau Nur Sajat, rasanya semua orang tahu siapa. Orangya cantik, kulit putih melepak, tubuhnya langsing tetapi status jantina diragui. Lelaki? Perempuan? Khunsa? Walaupun Nur Sajat bermati-matian mengatakan dirinya adalah seorang perempuan tetapi sejak kes mahkamah kerana gagal bayar GST baru-baru ini terbongkar rahsia yang mungkin telah disimpan begitu rapi iaitu kad pengenalan Muhammad Sajjad.

Apa istimewa sangat kada pengenalan Muhammad Sajjad? Adakah kad pengenalan tersebut disaluti emas menjadikannya berbeza dengan kada pengenalan orang lain?

Apa Istimewa Sangat Kad Pengenalan Muhammad Sajjad?

TIDAK sama sekali,sama sahaja dengan kad pengenalan admin dan semua orang tetapi menjadikan kad pengenalan Muhammad Sajjad menarik perhatian orang ramai adalah kerana ianya dikatakan milik usahawan kosmetik terkenal, Nur Sajat yang dikatakan pondan tetapi dinafikan bersungguh-sungguh oleh beliau.

Malah sebelum ini pun pernah kecoh apabila Sajat dikatakan menukar jantina dalam kad pengenalan beliau. Boleh baca di Sini

Jika tidak kerana kes mahkamah baru-baru ini, nama dan kad pengenalan Muhammad Sajjad mungkin orang tidak ambil kisah sangat kerana tiada siapa yang dapat membuktikan kejantanan atau keperempuanan Nur Sajat.

Nur Sajat mengaku ke itu kad pengenalan beliau? sudah tentu TIDAK malah beliau memperlekehkan etika kewartawanan kononnya berbohong tetapi ada wartawan yang bangkit menepis dakwaan Nur Sajat yang dikatakan merayu kepada wartawan supaya tidak menghebohkan nama Muhammad Sajjad.

Admin pun malas menulis lanjut lagi isu kad pengenalan Muhammad Sajjad. Dia perempuan ke pondan ke tidak menjadikan hidup admin bahagia.

Pada admin, kalau dilayan sangat orang macam ini tidak dapat apa faedah pun kerana itulah strategi perniagaan kosmetik beliau sama seperti Datuk Alif Shukri, Datuk Vida dan lain-lain yang tidak sunyi dengan kontroversi untuk terus mendapat perhatian orang ramai.

Kalau ada yang berminat hendak tahu apa cerita kad pengenalan Muhammad Sajjad Baca Seterusnya

Jom layan lagu sabun di bilik mandi, sabun.. sabun.. sabun..

Leave a Reply

error: Content is protected !!