Menu

Ketiak Untuk Disewa Pun Boleh Buat Duit…..

Macam-macam cara buat duit. Ada yang buat bisnes online seperti affiliate, jual barang dan sebagainya. Tetapi kadang-kadang benda yang tak terfikir itulah yang boleh mendatangkan duit. Benda yang orang tak buat, tak jual tetapi kita buat. Sebagai contoh ketiak untuk disewa.

Ketiak Untuk Disewa

Emmmmm….

Macam bodoh saja tetapi itulah hakikat. Kalau anda ada ketiak yang cantik, tidak berkulat atau berkapuk bolehlah sewakan ketiak anda untuk buat duit.

Tetapi…. bukan di sini tahu. Nun di Jepun sana.

Mesti Baca: Cara Dan Prosedur Poligami Di Malaysia

Mesti Baca: Apakah UEC Dan Kesan Jika UEC Diiktiraf?

Ketiak Untuk Disewa Pun Boleh Buat Duit…..

Sebuah syarikat pengiklanan di Jepun, Wakino, menyediakan perkhidmatan ketiak untuk disewa. Mereka mengiklankan ketiak yang cantik untuk disewa oleh sesiapa sahaja.

Buat masa sekarang, mereka hanya menyediakan contoh gambar ketiak wanita untuk disewa dan mereka sedang mencari model lelaki yang berminat untuk mengiklankan ketiak mereka.

Ketiak Untuk Disewa

Menariknya, agensi pengiklanan tersebut sedang menganjurkan pertandingan mencari ketiak paling cantik di Jepun.

Kelakar betul. Ketiak cantik pun ada pertandingan, boleh jual pula gambar ketiak cantik. Tetapi macma admin tulis di awal tadi, benda yang orang tak terfikir benda itulah boleh mendatangkan hasil.

Admin baru sahaja tengok ketiak, agak cantik juga ketiak admin, tidak berpanau dan berkulat tetapi sayangnya tiada syarikat pengiklanan di Malaysia yang buat perkhidmatan ketiak untuk disewa.

Sudahlah jangan merapu lagi. Anda boleh baca artikel sebenar di Sini

Mesti Baca: Belajar Akaun Cara Mudah Dengan Panduan Perakaunan

Leave a Reply

error: Content is protected !!