Menu

Pembahagian Harta Pusaka Antara Mitos Dan Realiti

Bila sebut bab harta pusaka ni ramai yang masih keliru kerana terpengaruh dengan drama dan filem terutama dalam pembahagian harta pusaka. Masyarakat kita pun telan bulat-bulat apa yang dipersembahkan tanpa usul periksa. Ok admin nak bagi pencerahan sikit tentang pembahagian harta pusaka antara mitos dan realiti untuk

2 Juta Dekoder MYTV Percuma Milik Siapa?

Sebanyak 2 juta dekoder MYTV telah mula diedarkan secara percuma kepada isi rumah di Malaysia yang layak. Bertuah sungguh jika terpilih tapi admin tak layak. Jadi 2 Juta Dekoder MYTV Percuma Milik Siapa?  Semak Sekarang   Anda layak mendapat dekoder percuma MYTV? Tahniah! Ok tunggu penghantaran ke

Atlet Paralimpik Malaysia Gah Di Rio 2016

Hebat dan mengagumkan! Walapun dipandang sepi dan tidak mendapat liputan meluas di media cetak dan elektronik, atlet paralimpik Malaysia gah di Rio 2016 dengan pungutan 3 pingat emas. Kisah kejayaan mereka yang tersebar meluas melalui laman sosial seperti Facebook membuka mata ramai pihak terhadap wira-wira yang tak

Susah Sangat Ke Dapat Kerja Kerajaan?

Ini soalan sensitif bagi sesetengah orang. Mohon sudah panggil temuduga hanya sekali malah ada yang tak pernah dapat panggilan temuduga kerja kerajaan. Mana silap tu? Susah sangat ke dapat kerja kerajaan ni? Kalau susah sangat dapat mengapa ramai yang mohon kerja kerajaan? Gaji tak mahal mana

Patin Masak Tempoyak Popularkan Temerloh

Temerloh popular sebab masakan ikan patin masak tempoyak je? Berdasarkan pengalaman admin sendiri sebagai anak jati Temerloh juga tak dapat nafikan betapa masakan ini lebih popular daripada tagline “Temerloh Titik Tengah Semenanjung”.  Mengapa admin cakap patin masak tempoyak popularkan Temerloh? Ingat lagi masa belajar di Universiti Putra Malaysia

Selamat Datang Ke Blog Carian Maklumat Semasa

Selamat datang ke blog carian maklumat semasa untuk sumber maklumat semasa yang tepat dan berguna khusus untuk pencarian pelbagai maklumat yang diperlukan anda. Blog ini juga komited membantu dalam carian kerjaya seperti maklumat panduan peperiksaan kerja kerajaan, panduan temuduga dan panduan kerjaya. Semoga kewujudan blog ini dapat membantu
error: Content is protected !!