Menu

Jawatan Kosong Penolong Penguasa Kastam WK29

Jawatan Kosong Penolong Penguasa Kastam WK29 di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Peluang kerjaya dalam Perkhidmatan Awam Malaysia, calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan secara TETAP.

Jawatan Kosong Penolong Penguasa Kastam WK29

1. PENOLONG PENGUASA KASTAM GRED WK29 (Jabatan Kastam Diraja Malaysia)

++ 40 Kekosongan

Tarikh Tutup Permohonan: 25 Mac 2018 (Ahad)

++ Iklan jawatan dan syarat-syarat kelayakan permohonan (Skim Perkhidmatan) boleh dirujuk di Laman Web Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia. Klik Untuk Semak Kelayakan 

CARA MEMOHON:

++ Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat SECARA ATAS TALIAN (ON-LINE) dengan menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan Sektor Awam (SPA8i) yang boleh diperolehi melalui pautan pada Laman Web Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia. Klik Butang DAFTAR di bawah.

Rujukan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam WK29

Miliki peluang cerah LULUS Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam WK29 dengan rujukan serba lengkap dengan NOTA, CONTOH SOALAN dan TIPS PENTING peperiksaan.

 

Rujukan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam W27 ini sedang dikemaskini kepada Gred WK29

Daftar dalam SENARAI MENUNGGU untuk mendapatkan Rujukan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam WK29 versi TERKINI. Klik Butang DAFTAR di bawah.

Like Facebook >> Saya Mencari Kerja Kosong Kerajaan 

Leave a Reply

error: Content is protected !!