Menu

8 Tanda Lelaki Kacak. Ada Satu Pun Jadilah…

Dilahirkan sebagai lelaki kacak adalah anugerah Tuhan yang tidak terhingga tetapi kacak yang macam mana dimaksudkan itu? diburu wanita dan lelaki? Sebut tentang lelaki kacak, apakah tanda lelaki kacak?rupa? tubuh? perangai?

Kadang-kadang hairan juga mengapa lelaki kacak dan bertubuh sasa dikaitkan dengan GAY? bukan semua tetapi nampak begitu. Kalau lelaki kacak diburu wanita itu adalah lumrah tetapi diburu lelaki amatlah memualkan.

Menjadi lelaki kacak boleh jadi membanggakan tetapi ada masanya juga merimaskan. Tumpuan keterlaluan dan menjadi buruan boleh menjejaskan kehidupan lelaki kacak.

8 Tanda Lelaki Kacak. Ada Satu Pun Jadilah..

Jom kita lihat 8 tanda lelaki kacak. Kalau ada satu tanda pun sudah memadai untuk anda menjadi kacak. Kalau tiada langsung pun, admin nasihat bertabahlah sebab admin ada lebih daripada satu 🙂

1.  Sentiasa Kelihatan Seorang

Menjadi lelaki kacak membuatkan orang takut menghampiri tidak kira wanita atau lelaki kerana tanggapan negatif anda seorang mata keranjang atau playboy.

2. Lelaki Lain Memuji Anda Kacak

Ini menjadi bukti yang jelas dan kuat. Kalau ada lelaki yang memuji anda kacak atau hensem, itulah kebenarannya.

Mesti Baca: Lelaki Lebih Ramai Maut Kerana Kanser Payudara

Tanda Lelaki Kacak

3. Wanita Bangsa Lain Memuji Anda Kacak

Agak susah juga wanita berlainan bangsa memuji seseorang lelaki bukan bangsanya. Contoh, wanita cina memuji anda kacak. Jika ada yang memuji anda, memang benar anda lelaki kacak.

4. Kaya Bukan Miskin Pun Bukan

Apa maksudnya? tanda lelaki kacak bukan diukur dengan kekayaan kerana lelaki tidak kacak akan menjadi seorang yang kacak kerana hartanya. Faham tak?

5. Pembersih

Lihat kepada sikap seorang lelaki selepas menggunakan tandas. Jika dia flush tandas selepas digunakan. Pembersih adalah tanda lelaki kacak.

6. Pakaian Biasa-Biasa Atau Murah

Tidak perlu memakai pakaian yang mahal dan berjenama untuk menjadi lelaki kacak. Biasanya, orang yang kacak pakai apa pun tampak kacak.

7. Sopan, Beradap Bukan Lembut

Lelaki kacak ini biasanya nampak macho, bercakap lembut dengan wanita, orang lebih tua dan tutur katanya tersusun. Itu bukan bermaksud dia lembut tetapi menghormati orang lain.

8. Bijak Dan Berkarisma

Tanda lelaki kacak apabila dia bercakap boleh menarik perhatian orang lain untuk mendengar. Pendek kata, lelaki kacak kelihatan bijak dan mempesonakan apabila bertutur.

Sumber Artikel

Leave a Reply

error: Content is protected !!