Menu

Dah Tengok Video Perlawanan Persahabatan Malaysia UAE Bertukar WWE Smackdown?

Video Perlawanan Persahabatan Malaysia UAE Bertukar WWE Smackdown. Perlawanan persahabatan Malaysia UAE sebagai pemanas badan sebelum Sukan Asia 2018 menjadi perlawanan sepak terajang.

Dalam perlawanan atas nama persahabatan sepatutnya menjadi medan menguji pemain dan taktikal bertukar pula menjadi medan bertumbuk ala-ala Stone Cold Steve Austin vs Triple H dalam WWE.

Mengapa sampai jadi begitu?

Nak Tengok Video Perlawanan Persahabatan Malaysia UAE Bertukar WWE Smackdown?

Mungkin UAE tidak dapat menerima hakikat kekalahan kepada pasukan Malaysia yang menduduki ranking jauh lebih rendah daripada mereka.

Atau…

tidak tahan dengan provokasi daripada pemain Malaysia?

Admin tidak menyaksikan perlawanan penuh persahabatan Malaysia UAE, jadi tak tahu siapa yang memulakan provokasi terlebih dahulu.

Mesti Baca: Senarai Penuh Calon Anugerah Pemain Terbaik FIFA 2018

Melalui perkongsian di Facebook dan Whatsapp, ada yang mengatakan pemain Malaysia memulakan provokasi, pengadil tidak tahu mengawal suhu perlawanan dan sebagainya.

Apapun, jom tonton video perlawanan persahabatan Malaysia UAE yang dicemari aksi kungfu dan WWE. Harap pemin Malaysia tidak dikenakan tindakan yang akan menjejaskan persiapan pasukan menjelang sepak mula Sukan Asia 2018.

Kredit Video: Utusan Online

Dalam video perlawanan persahabatan Malaysia UAE di atas, siapa yang mulakan dahulu? Pemain UAE betul tak? tetapi bagi yang tidak menonton perlawanan persahabatan Malaysia UAEtersebut daripada awal sampai habis tak boleh buat penilaian.

Kita tunggu laporan rasmi sahaja nanti 🙂

Leave a Reply

error: Content is protected !!